1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Шевченківському районі ліквідовано 390 аварій на водоводах

У Шевченківському районі ліквідовано 390 аварій на водоводах

З початку року бригади служби водопровідних мереж аварійно-відновлювальних робіт Шевченківського району КП «Харківводоканал» ліквідували 390 аварій на водоводах та упорядкували 383 оглядових колодязів.

Як повідомив сьогодні, 5 вересня, начальник районної служби Андрій Целогородцев, напередодні ремонтники завершили комплекс відновлювальних заходів на магістралях на вулиці Університетській (діаметр 200 мм) та проспекті Перемоги (діаметр 150).

«В обох випадках, детально проаналізувавши проблематичні ділянки магістралей, ухвалили рішення про їхню заміну. Незважаючи на певні складнощі під час проведення цих перекладок з роботою впоралися у встановлені терміни. Паралельно капітально відремонтували три оглядові колодязі на проспектах Людвіга Свободи та Перемоги, а також упорядкували територію після проведення ремонту на проспекті Науки», - зазначив Андрій Цілогородцев.

Учора ремонтні бригади комплексу «Харківводопостачання» усунули 10 аварійних ситуацій на водоводах та капітально відремонтували 9 оглядових колодязів. Сьогодні аварійники взяли в роботу 22 позаштатні ситуації на трубопроводах.

Лабораторією санітарно-епідеміологічного контролю щоденно проводяться дослідження якості води. Фахівці підтверджують, що якість водопровідної води, яка подається до будинків харків'ян, відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

«Ми працюємо для вас – шановні наші харків'яни, і завдяки вашим своєчасним розрахункам за послуги надаємо стабільну подачу води у цей складний час. Усі ваші кошти виключно спрямовуються на виробничі потреби, які зараз суттєво збільшились», - наголошують на КП «Харківводоканал».

05 вересня 2023, 11:44 Распечатать статью

все новости

Вгору