1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

В Індустріальному районі комунікації підготовлені до зими

В Індустріальному районі комунікації підготовлені до зими

В Індустріальному районі ремонтники комплексу «Харківводовідведення» підготували до експлуатації в осінньо-зимовий період усі комунікації у будинках комунальної власності.

Як повідомив сьогодні, 4 вересня, начальник дільниці Сергій Шеховцов, у 591 будинку внутрішньобудинкові системи повністю приведені до ладу. Наразі бригади продовжують активно займатися роботою з виконання заявок жителів, проведенням планових поточних ремонтів та технічним обслуговуванням.

«Щодня ремонтники беруть у роботу близько 30 заявок, що надходять від харків'ян. Більшість їх стосується до відновлювальних робіт на комунікаціях господарсько-побутової каналізації. У зв'язку з цим ще раз нагадаю харків'янам про необхідність використання раковин та унітазів виключно за призначенням. Щодо поточних ремонтів, то нещодавно завершили проведення масштабних робіт у будинку на Індустріальному проспекті. Тут замінили технічно зношену ділянку трубопроводу холодного водопостачання протяжністю 60 погонних метрів. На черзі – встановлення 100-метрової ділянки внутрішньобудинкової системи водопостачання в будинку на вулиці Миру», – поінформував Сергій Шеховцов.

За його словами, належним чином у районі ведеться профілактична робота та технічне обслуговування будинків. Також велика увага приділяється і відповідному стану підвальних приміщень, які продовжують служити укриттями для мешканців під час надзвичайних ситуацій. У разі виникнення аварійних ситуацій на комунікаціях бригади негайно їх ліквідують.

04 вересня 2023, 12:55 Распечатать статью

все новости

Вгору