1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

«Харківводоканал» проінформував про свою роботу

«Харківводоканал» проінформував про свою роботу

З початку бойових дій комунальне підприємство «Харківводоканал» продовжує надавати городянам стабільні послуги водопостачання та водовідведення. На об'єктах водопостачання та водовідведення своєчасно та оперативно проводяться ремонтні та профілактичні роботи, належним чином проходить підготовка до осінньо-зимового періоду.

Про це повідомив сьогодні, 31 серпня, заступник генерального директора – директор департаменту збуту КП «Харківводоканал» Тарас Грущак.

«За весь період ворожої агресії підприємство чітко та гарантовано виконує свої зобов'язання перед жителями міста, впевнено долає складнощі та працює у штатному режимі. Безумовно, у цьому є велика заслуга і тих харків'ян, які знаходять можливість своєчасно розраховуватися за надані послуги та погашати борги, якщо вони існують. Наразі сумлінних платників налічується близько третини від усіх наших абонентів. Зараз суттєво зросли в ціні енергоносії, ремонтні та паливно-мастильні матеріали, а тарифи на водопостачання та водовідведення з початку війни залишаються незмінними. У зв'язку з цим ми дуже розраховуємо на підтримку харків'ян і збільшення оплат за послуги, що дозволить підприємству і надалі працювати ритмічно, без збоїв», - наголосив Тарас Грущак.

Також заступник генерального директора нагадав, для вирішення питань, пов'язаних із перерахунками для харків'ян, які були у тимчасовій евакуації та повертаються до міста, слід звернутися до сервісних центрів обслуговування споживачів.

Фотогалерея

31 серпня 2023, 12:43 Распечатать статью

все новости

Вгору