1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

«Харківводоканал» перекладає вводи до районних теплових пунктів

«Харківводоканал» перекладає вводи до районних теплових пунктів

Бригади аварійно-відновлювальних робіт комплексу «Харківводопостачання» активно долучилися до роботи з перекладки вводів до центральних районних теплових пунктів. Усього намічено замінити трубопроводи на 19 об'єктах.

Про це повідомив сьогодні, 25 серпня, заступник директора із виробництва комплексу «Харківводопостачання» Микола Завада.

«На п'ятьох теплових пунктах відповідні роботи вже проведено, а ще на п'яти завершуються. Зокрема, проспектом Тракторобудівників йде заміна технічно зношеної ділянки трубопроводу холодного водопостачання довжиною 25 метрів та діаметром 160 мм. У роботі використовуємо сучасні матеріали, які прослужать не один десяток років», – наголосив Микола Завада.

Також заступник директора комплексу повідомив, що в рамках підготовки об'єктів водопровідного господарства до роботи в осінньо-зимовий період із запланованих до перекладки ділянок водоводів загальною протяжністю 10 км цього року вже замінили 10,7 км трубопроводів і робота у цьому важливому напрямку триває.

25 серпня 2023, 13:24 Распечатать статью

все новости

Вгору