1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Комунальному підприємству «Харківводоканал» потрібні співробітники

Комунальному підприємству «Харківводоканал» потрібні співробітники

Про це повідомила сьогодні, 22 серпня, начальник відділу управління персоналом Олена Прусакова. За її словами, підприємство потребує робочих та інженерно-технічних кадрів.

«У зв'язку з агресією, що триває, постійно зростає виробниче навантаження на працівників підприємства. Насамперед відчуваємо нестачу слюсарів аварійно-відновлювальних робіт, слюсарів-сантехніків, електрогазозварників, монтажників зовнішніх трубопроводів, ливарників, інженерів та юрисконсультів. Прекрасно розуміючи ситуацію, що склалася, ми готові розглянути і прийняти на роботу співробітників різного віку», - підкреслила Олена Прусакова.

Начальник відділу кадрів також зазначила, що у дружньому колективі КП «Харківводоканал» гарантовано своєчасну виплату гідної заробітної плати та забезпечення повним соціальним пакетом. За потреби підприємство надасть можливість якісно навчити бажаючих обраній професії. З усіма наявними вакансіями можна ознайомитись тут.

Телефон для довідок: 739-97-74.

22 серпня 2023, 11:52 Распечатать статью

все новости

Вгору