1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Спортсмени «Харківводоканалу» взяли участь у велопробігу

Спортсмени «Харківводоканалу» взяли участь у велопробігу

Понад 20 спортсменів КП «Харківводоканал» взяли участь у велопробігу «Непереможні», де змагалися працівники комунальних підприємств міста

У неофіційному заліку із великим відривом переможцем став директор департаменту інформаційних технологій нашого підприємства Володимир Говоруха.

«Завдяки старанням та зусиллям Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради на чолі з Олександром Власенком сьогодні відбулося яскраве спортивне свято, наповнене незабутніми сюрпризами. Серед учасників велопробігу не було тих, хто програв, а лише переможці. У перших рядах лідерів і маленька донька співробітника підприємства Андрія Таряника – Варя», - розповів Володимир Говоруха.

Також директор департаменту підприємства висловив слова подяки за допомогу та всебічну підтримку спортивного руху у цей складний час керівництву підприємства та профспілкового комітету.

Фотогалерея

05 серпня 2023, 12:48 Распечатать статью

все новости

Вгору