1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Команда «Харківводоканалу» стала призером престижного турніру

Команда «Харківводоканалу» стала призером престижного турніру

Команда комунального підприємства «Харківводоканал» стала бронзовим призером Кубка «Харків-місто-герой-3» з міні-футболу.

Як повідомив сьогодні, 4 серпня, методист адміністративно-господарського управління Геннадій Аксьонов, у поєдинку за бронзову медаль команда підприємства зустрілася із «Еверестом».

«У матчі попереднього турніру ми поступилися «Евересту» з рахунком 2:5, а тому ретельно попрацювали над допущеними помилками та рішуче налаштувалися на реванш. Футболісти «Харківводоканалу» всю гру чітко дотримувалися виробленої стратегії, продемонстрували високу індивідуальну майстерність та у підсумку заслужено перемогли суперників із рахунком 5:2. Дублем відзначився лідер команди Володимир Сірко, а на останньому рубежі надійно зіграв Євгеній Трипільський, якого визнано найкращим воротарем турніру», - поінформував Геннадій Аксьонов.

Також методист адміністративно-господарського управління від імені всіх спортсменів подякував за допомогу та всебічну підтримку у цей складний час керівництву підприємства та профспілкового комітету.

04 серпня 2023, 13:39 Распечатать статью

все новости

Вгору