1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Бригади КП «Харківводоканал» усунули 11 аварій

Бригади КП «Харківводоканал» усунули 11 аварій

У середу ремонтні бригади комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» усунули 11 аварійних ситуацій на водоводах і капітально відремонтували 13 оглядових колодязів.

Значний обсяг відновлювальних заходів був проведений в Індустріальному районі, де ремонтники ліквідували пошкодження на водоводах на вулицях Миру (діаметр 800 мм) та Мохначанській (діаметр 400 мм).

«У зв'язку з тим, що ці трубопроводи забезпечують водопостачанням більшість жителів району, знайшли можливість провести ремонт без відключення води. Наперед ретельно підготувалися до робіт і вклалися у встановлені терміни. Після завершення відновлювальних заходів території упорядкували. Паралельно капітально відремонтували оглядовий колодязь на бульварі Грицевця», – поінформував начальник районної служби Володимир Сундук.

В Основ'янському районі, у провулку Роз'їзному, бригада Андрія Гапона займалася капітальним ремонтом вводу в будинок. За словами майстра служби, незважаючи на певні труднощі, водопостачання мешканцям було відновлено у стислий термін.

Сьогодні, 27 липня, ремонтні бригади розпочали ліквацію 13 пошкоджень на водопровідних мережах.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

Фотогалерея

27 липня 2023, 14:08 Распечатать статью

все новости

Вгору