1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Співробітників КП «Харківводоканал» ознайомили із правилами поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів

Співробітників КП «Харківводоканал» ознайомили із правилами поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів

Співробітників КП «Харківводоканал» ознайомили з правильними діями при виявленні вибухонебезпечних предметів. Тренінг провели представники відомої міжнародної гуманітарної організації Handicap International.

За словами інструктора HI Олексія Михайлюка, зараз Україна посідає провідне місце у світі за знаходженням на своїй території різних вибухонебезпечних предметів. І для того, щоб повністю розмінувати нашу державу, знадобиться далеко не один десяток років.

Присутні ознайомилися з детальною інформацією про небезпеку вибухонебезпечних предметів, основні їх види, а також типи травм, які може отримати людина при контакті з різними вибуховими пристроями.

«Дуже сподіваюся, що отримані сьогодні знання зроблять ваше життя безпечнішим. Обов'язково акцентуйте увагу дітей на цьому найважливішому аспекті, адже найчастіше вибухові пристрої закладають у ляльки, іграшки, мобільні телефони та інші побутові предмети. Тому слід поводитися вкрай акуратно при їх виявленні: не піднімати і не наближатися до них, і відразу ж повідомити про знахідку в службу порятунку 101 або 112. Також намагайтеся не відвідувати ліси, поля, водоймища, цвинтарі та місцевість, де проходили бойові дії», - підсумував Олексій Михайлюк.

Фотогалерея

24 липня 2023, 14:28 Распечатать статью

все новости

Вгору