1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На проспекті Гагаріна переклали 90 метрів колектора

На проспекті Гагаріна переклали 90 метрів колектора

Бригади КП «Харківводоканал» вже замінили 90 метрів трубопровода та оперативно продовжують системну роботу з ліквідації аварійної ситуації на самопливному каналізаційному колекторі діаметром 1500 мм.

Як повідомив сьогодні, 16 травня, заступник директора з виробництва комплексу «Харківводовідведення» Ігор Вороненко, ремонтно-відновлювальні заходи проводяться цілодобово та в них щодня задіяні 50 працівників та 30 одиниць спеціалізованої техніки.

«Ведемо комплексні дії, із залученням не лише фахівців наших підрозділів, а й затребуваних міських служб. Реконструкція дуже трудомістка, виконуємо багато різнопланових технологічних процесів. Продовжуємо локалізацію аварійної ділянки колектора та одночасно готуємо та проводимо перекладку трубопроводу. Обновляємо колектор міцною та надійною поліетиленовою трубою, з 50-ти літнім терміном експлуатації, до того ж, що не піддається корозії. З першого дня налагоджено поетапний відновлювальний комплекс робіт, що й дозволяє ефективно справлятися з поставленими завданнями, незважаючи на складність аварійної ситуації», - зазначив Ігор Вороненко.

За його словами, керівництво підприємства приділяє особливу увагу ремонтним роботам на даному об'єкті.

«Ми в повному обсязі забезпечені всіма необхідними засобами, обладнанням, спецтехнікою та затребуваними фахівцями. Робітники працюють у три зміни і прямо на місці отримують гарячі обіди», - наголосив заступник директора з виробництва.

Фотогалерея

26 травня 2023, 13:36 Распечатать статью

все новости

Вгору