1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На «Харківводоканалі» за зміну виготовляється 35 ремонтних комплектів

На «Харківводоканалі» за зміну виготовляється 35 ремонтних комплектів

На ливарно-заготівельній ділянці комунального підприємства «Харківводоканал» за зміну виготовляється 35 ремонтних комплектів.

Як повідомив сьогодні, 25 травня, начальник цеху з ремонту та технічного обслуговування обладнання Олександр Берзон, власне виробництво різних запчастин та деталей, з їх подальшою установкою, дозволяє підтримувати обладнання у справному стані.

«Дільниця унікальна і є єдиною серед профільних підприємств в Україні. У роботі використовуємо надійну, перевірену десятиліттями технологію лиття. Продукція, що випускається, дозволяє не тільки якісно відновлювати насосні агрегати, запірну арматуру, водорозбірні колонки та пожежні гідранти, а й суттєво економити ресурси. До того ж, через певні обставини, деякі вкрай необхідні запчастини та деталі для нашого виробничого обладнання вже давно знято із серійного виробництва», - зазначив Олександр Берзон.

Також начальник цеху повідомив, що продукція цеху дуже потрібна на підприємстві. У планах – механізувати деякі виробничі операції, що дозволить збільшити випуск продукції.

25 травня 2023, 11:40 Распечатать статью

все новости

Вгору