1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На КП «Харківводоканал» їдальні забезпечені хлібом власного виробництва

На КП «Харківводоканал» їдальні забезпечені хлібом власного виробництва

У цеху громадського харчування КП «Харківводоканал» щодня випікається 60 буханців хліба для безкоштовних комплексних обідів.

Як повідомила начальник адміністративно-господарського управління Галина Ткаченко, безкоштовне харчування на підприємстві запровадили з початком військових дій, на сьогодні продовжуємо забезпечувати гарячими обідами понад тисячу водоканальців.

«Крім обідів у їдальнях підприємства ми обслуговуємо і ремонтників безпосередньо на робочих місцях по всьому місту, де вони виконують різноманітні виробничі завдання. Наші аварійники працюють без вихідних, тому цех харчування теж перейшов на щоденний графік роботи, щоб мати змогу годувати робітників і у вихідні дні. Ми робимо все, щоб нагодувати всіх співробітників і з цим завданням – справляємось», – зазначила Галина Ткаченко.

За її словами, комунальники зазначають, що гарячі обіди – це ситно, зручно та, до того ж, значна економія сімейного бюджету.

«Щодня на столах вітамінний компот із сухофруктів. Для любителів солодкого готуємо різну здобу», - наголосила начальник адміністративно-господарського управління.

25 травня 2023, 10:47 Распечатать статью

все новости

Вгору