1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові оперативно ліквідують аварії

У Харкові оперативно ліквідують аварії

У вівторок бригади аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» ліквідували сім аварійних ситуацій на ділянках міських трубопроводів та відремонтували вісім оглядових колодязів.

Зокрема, значний обсяг відновлювальних робіт на водоводах було проведено у Київському районі. Тут ремонтники усунули аварійні ситуації на вулицях Жилярді (діаметр 300 мм) та Зоряний (діаметр 500 мм).

«У першому випадку, через серйозне пошкодження на магістралі, на час ремонту водопостачання мешканцям приватного сектора призупинили. А ось на вулиці Зоряній, проаналізувавши причину аварійної ситуації, що виникла, знайшли можливість працювати без відключення подачі води харків'янам. Тут також було оперативно проведено земляні та зварювальні роботи, після чого територію впорядкували. Паралельно на вулиці Проспектній продовжуємо планомірну підготовку до заміни ділянки магістралі завдовжки 100 метрів», – поінформував начальник районної служби Віталій Чупандін.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

«Ми працюємо для вас – шановні наші харків'яни, і завдяки вашим своєчасним оплатам за послуги надаємо стабільну подачу води у цей складний час. Усі ваші кошти виключно спрямовуються на виробничі потреби, які зараз суттєво збільшились», - наголошують на КП «Харківводоканал».

24 травня 2023, 12:40 Распечатать статью

все новости

Вгору