1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

КП «Харківводоканал» отримав обладнання для автономної роботи

КП «Харківводоканал» отримав обладнання для автономної роботи

Допомогу комунальникам надав уряд Японії за підтримки ЮНОПС. Підприємство отримало чотири нові генератори, які дозволять забезпечувати харків'ян послугами, навіть за відсутності електроенергії.

«Нові генератори допоможуть мінімізувати ризики від можливих вимкнень електроенергії на наших об'єктах. Завдяки переключенню механізмів та обладнання на автономну роботу ми зможемо безперешкодно подавати воду та відводити стоки до відновлення подачі електроенергії, а також під час аварійних або довгострокових ремонтних відключень. Два генератори вже встановлені та функціонують на насосних станціях комплексу з перекачування та очищення стічних вод. Для двох інших готуємо майданчик для встановлення. Харків'яни вдячні уряду Японії за підтримку у такий складний для нашого міста час», - зазначили на підприємстві.

23 травня 2023, 12:29 Распечатать статью

все новости

Вгору