1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові системно обстежуються мережі водовідведення

У Харкові системно обстежуються мережі водовідведення

Фахівці лабораторії телевізійного контролю комплексу «Харківводвідведення» КП «Харківводоканал» продовжують здійснювати систематичні обстеження міських зовнішніх та внутрішньобудинкових мереж водовідведення.

Як повідомив сьогодні, 22 травня, начальник лабораторії Петро Онацький, минулого року, незважаючи на жорстоку ворожу агресію, фахівцями було проведено діагностику 80 ділянок мереж водовідведення різного діаметру.

«Активними темпами продовжуємо роботу і в поточному році. Нещодавно провели обстеження ділянок самопливних каналізаційних колекторів на проспекті Гагаріна (діаметр 1500 мм) і на вулиці Механізаторській (діаметр 2000 мм). Після проведення обстеження склали відповідний акт із фотографіями окремих ділянок та детальним описом стану колекторів», - відзначив Петро Онацький.

Начальник лабораторії поінформував, що у роботі використовується унікальне обладнання, яке дозволяє оперативно проводити телеобстеження колекторів та трубопроводів діаметром до 3000 мм. Діагностика виконується кольоровою поворотною відеокамерою, розташованою на плаваючому модулі. Отриманий відеозапис із зображенням колектора фіксується на цифрові носії для подальшої обробки та аналізу.

Фотогалерея

22 травня 2023, 10:22 Распечатать статью

все новости

Вгору