1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Новобаварському районі внутрішньобудинкові системи готують до осінньо-зимового періоду

У Новобаварському районі внутрішньобудинкові системи готують до осінньо-зимового періоду

Ремонтники дільниці Новобаварського району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу «Харківводовідведення» оперативними темпами включилися у виконання заходів щодо підготовки свого господарства до експлуатації в осінньо-зимовий період. Зокрема, ведеться заміна 100 метрів мереж водопостачання на вулиці Бажана, 14.

Як повідомила провідний інженер дільниці Яна Кравцова, будинки, в яких намічено значні обсяги ремонтних робіт, планово включені у графік підготовки об'єктів до опалювального сезону.

«Дотримуємося складеного раніше адресного графіка. Вже виконали капітальні оновлення понад 70 метрів внутрішньобудинкових систем у будинках по вулиці Власенка, 10 та 12. Цією ж вулицею найближчим часом упорядкуємо будинок № 8. У травні візьмемо в роботу будівлі по вулицях Селянській та Москалівській. Відновлюємо та ремонтуємо лише сучасними та якісними матеріалами, які послужать людям не один десяток років. При потребі, міняємо та встановлюємо надійну регулюючу арматуру. Бригади забезпечені у достатній кількості матеріалами та обладнанням, тому завдання виконуємо без зволікання та затримок», - зазначила Яна Кравцова.

За її словами, сумлінно проведений ремонт, у буквальному сенсі вигідний усім – мешканцям, у яких не буде проблем із водопостачанням та відведенням стоків, а в підвалах буде сухо і нам, як виконавцям, адже не доведеться виїжджати і усувати аварійні ситуації, що виникають.

«Паралельно зі значними ремонтами, продовжуємо щодня виконувати понад 25 заявок, які надходять від споживачів, щоб підтримувати у відповідному технічному стані внутрішньобудинкові комунікації у будинках нашого району. Намагаємося працювати на випередження, своєчасно проводити технічне обслуговування мереж та не допускати серйозних аварійних ситуацій», - наголосила Яна Кравцова.

19 травня 2023, 11:12 Распечатать статью

все новости

Вгору