1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На КП «Харківводоканал» створили клумбу за мотивами вишиванок

На КП «Харківводоканал» створили клумбу за мотивами вишиванок

Біля адміністративної будівлі комунального підприємства «Харківводоканал» створили клумбу за мотивами вишиванок.

За словами начальника адміністративно-господарського управління Галини Ткаченко, рослини висаджували напередодні Дня вишиванки тому ідея повторити на клумбі геометричні малюнки українських вишивок виникла одразу.

«Розсаду для майбутніх літніх квітників традиційно готуємо на своїх теплицях і навіть зараз, не дивлячись на складний воєнний час, насіння було вчасно посіяне, а сходи підготували для висадки. Поки квіти тільки набирають сили, але щоденний полив, догляд та весняне сонечко допоможуть рослинам набрати силу та яскравість. Клумби – наша гордість, ми робимо все для створення гарних композицій, які заграють усіма фарбами та радуватимуть наших співробітників та відвідувачів весь літній період. А настрій сьогодні – вишиванковий», - зазначила Галина Ткаченко.

Фотогалерея

18 травня 2023, 14:56 Распечатать статью

все новости

Вгору