1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

#Обличчя_Харкова. Агас Джаназьян - слюсар-сантехнік КП «Харківводоканал»

#Обличчя_Харкова. Агас Джаназьян - слюсар-сантехнік КП «Харківводоканал»

Слюсар-сантехнік 5-го розряду дільниці Основ'янського району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем Агас Джаназьян відновлює та підтримує комунікації у справному стані.

Як повідомили на підприємстві, Агас Джаназьян давно зарекомендував себе як висококваліфікований спеціаліст та досвідчений наставник.

«Війна додала ремонтникам багато роботи. Зараз активно допомагаємо у відновленні внутрішньобудинкових систем у будинках на Салтівці, яка сильно постраждала. Також із розумінням ставимося до мешканців, у яких нерідко виникають приватні побутові проблеми, і ми надаємо їм дієву допомогу», - розповів Аґас Джаназьян.

Нагадаємо, з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

04 травня 2023, 14:40 Распечатать статью

все новости

Вгору