1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Салтівському районі відновлюють внутрішньобудинкові комунікації

У Салтівському районі відновлюють внутрішньобудинкові комунікації

Бригади Салтівського району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем Комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» відновлюють комунікації у зруйнованих обстрілами будинках на вулиці Бучми.

Як повідомила сьогодні, 3 травня, майстер ділянки Салтівського району Ірина Решетилова, продовжуються роботи з відновлення водопостачання у будинку на вулиці Бучми, 32.

«Ведемо ремонт в одному з найбільш постраждалих будинків на цій вулиці. Роботи багато, у будівлі після неодноразових обстрілів практично не залишилося цілих вікон і від холоду було розморожено та пошкоджено всі стояки. Але деякі мешканці залишились, і ми, з огляду на це, обслуговували будинок навіть у період активних військових дій. Спочатку перевірили внутрішньобудинкові системи у підвалі, а потім підключили воду до кранів для поливу. Ось цією водою і користувалися мешканці. На сьогодні дедалі більше харків'ян повертаються додому і звертаються до нас із проханням відновити водопостачання у квартирах. Зокрема, у цьому будинку намітили системну реконструкцію всього внутрішньобудинкового господарства. Вже підключили до мережі 17 стояків, із запланованих 28», - зазначила Ірина Решетилова.

За її словами, повністю відновити усі внутрішньобудинкові системи планують до кінця травня. Роботи виконуються за заявками від споживачів, які повернулися або планують повернутись до своїх квартир. Перевіряється вся внутрішньобудинкова система, оновлюються пошкоджені комунікації, встановлюється запірна арматура. Робочий процес ускладнює розташування внутрішньобудинкових мереж, які проходять безпосередньо у квартирах. Обслуговуємо тільки споживачів, що повернулися, щоб не залити порожні квартири, мешканці яких знаходяться в евакуації.

Майстер ділянки Салтівського району наголосила, що на початку травня у всіх будинках комунальної власності послуги підключено. Виняток лише 3 будинки, в яких зруйновані конструкції.

03 травня 2023, 15:24 Распечатать статью

все новости

Вгору