1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

КП «Харківводоканал» придбав засоби індивідуального захисту

КП «Харківводоканал» придбав засоби індивідуального захисту

На комунальному підприємстві «Харківводоканал» придбали сучасні засоби індивідуального захисту для співробітників управління артезіанського водопроводу та насосних станцій комплексу «Харківводопостачання».

Як повідомив начальник управління Олександр Черняєв, сучасними індивідуальними засобами захисту забезпечили всіх працівників насосних станцій, які працюють із реагентами.

«Наші співробітники – найцінніший ресурс підприємства. І ми в першу чергу дбаємо про їхню безпеку, належні умови праці і звичайно, збереження здоров'я. Тому для фахівців водопостачальних об'єктів, які беруть участь у технологічному процесі очищення води, придбали нові зручні сучасні протигази з переговорними пристроями. Це дозволить, з одного боку, ефективно працювати з реагентами та надавати харків'янам якісну водопровідну воду, а з іншого - убезпечити наших працівників і створити для них більш комфортні умови праці», - зазначив Олександр Черняєв.

26 квітня 2023, 15:50 Распечатать статью

все новости

Вгору