1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На Салтівці оперативно усувають аварії на комунікаціях

На Салтівці оперативно усувають аварії на комунікаціях

Бригади ділянки з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем Салтівського району Комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» оперативно та якісно ремонтують комунікації.

Як повідомив начальник дільниці Андрій Євдошенко, щодня ремонтники у середньому виконують до 40 заявок харків'ян. Більше половини з них стосуються ушкоджень на внутрішньобудинкових системах господарсько-побутової каналізації.

«Завжди використовуємо комплексний підхід, який дозволяє підтримувати комунікації у належному стані та негайно реагуємо на звернення харків'ян. При цьому належну увагу приділяємо справній роботі систем зливової каналізації, що дозволяє зберегти квартири харків'ян від підтоплень. Ось і сьогодні в під'їзді будинку, що дуже постраждав від агресора, на вулиці Академіка Павлова оперативно замінили ділянку трубопроводу зливової каналізації. Загалом, цього року в ході проведення поточних ремонтів намітили замінити в будинках харків'ян близько 3500 метрів систем водопостачання, водовідведення та зливової каналізації», - підсумував Андрій Євдошенко.

25 квітня 2023, 15:14 Распечатать статью

все новости

Вгору