1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На КП «Харківводоканал» підписано меморандум про подальшу співпрацю з ЮНІСЕФ

На КП «Харківводоканал» підписано меморандум про подальшу співпрацю з ЮНІСЕФ

Генеральний директор КП «Харківводоканал» Віталій Панов підписав меморандум про подальшу співпрацю з Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, яке очолює Мурат Шахін. У рамках його реалізації підприємство у поточному році отримає високоякісні реагенти для очищення води на суму понад 90 млн. грн.

«Ось уже другий рік поспіль ЮНІСЕФ є нашим надійним та вірним партнером, який підтримує підприємство у цей украй складний час. Завдяки вагомій допомозі цієї міжнародної організації минулого року ми отримали такі необхідні хімреактиви для очищення води, генератори та обладнання. Все це дозволило підприємству ефективніше вирішувати численні проблеми та забезпечити стабільне водопостачання харків'ян», - наголосив Віталій Панов.

У свою чергу, представник ЮНІСЕФ Кенан Маді запевнив керівництво підприємства у продовженні подальшої тісної співпраці.

«КП «Харківводоканал» виконує надважливе завдання у воєнний час у регіоні. Надаючи допомогу підприємству, ми робимо свій посильний внесок у стабільне забезпечення харків'ян якісною водою», - зазначив Кенан Маді.

Фотогалерея

20 квітня 2023, 17:39 Распечатать статью

все новости

Вгору