1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У 70 будинках Індустріального району встановляються нові комунікації

У 70 будинках Індустріального району встановляються нові комунікації

У поточному році в Індустріальному районі ремонтники районної ділянки з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем, під час проведення поточних ремонтів, встановлюють нові комунікації у 70 будинках.

Як повідомив сьогодні, 19 квітня, начальник дільниці Сергій Шеховцов, у цих будинках буде замінено понад 5000 погонних метрів систем водопостачання та водовідведення.

«Наприкінці минулого року, після детального аналізу стану комунікацій у житловому фонді, з обов'язковим врахуванням звернень громадян, сформували список будинків для виконання поточних ремонтів систем холодного водопостачання та господарсько-побутової каналізації. Роботи у цьому важливому напрямі ведуться повним ходом. Напередодні у всіх під’їздах будинку на вулиці Свистуна завершили комплекс відновлювальних заходів, під час якого замінили 60 метрів системи водопостачання. Уперше встановили поліпропіленові труби, які відрізняються високою надійністю та тривалим терміном експлуатації. Найближча перспектива – встановлення 70 погонних метрів систем водопостачання та водовідведення в двох будинках на проспектах Індустріальний та Героїв Харкова», - поінформував Сергій Шеховцов.

Також начальник дільниці зазначив, що щодня ремонтники виконують у середньому 20 заявок, що надходять від харків'ян. Більшість їх стосується ремонтних робіт на комунікаціях господарсько-побутової каналізації.

«У цьому контексті ще раз нагадаю харків'янам про те, щоб вони використовували раковини та унітази лише за призначенням. А витрачений час на прочистки «забитих» каналізаційних комунікацій, ми б приділяли важливим виробничим завданням, яких у нас, повірте, вистачає з надлишком», - наголосив Сергій Шеховцов.

19 квітня 2023, 11:18 Распечатать статью

все новости

Вгору