1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На КП «Харківводоканал» завершили весняне прибирання

На КП «Харківводоканал» завершили весняне прибирання

Добре попрацювали робітники адміністративно-господарського  управління напередодні найголовнішого  християнського свята православних українців – Великодня.

Привели до ладу  території на всіх підрозділах та підпорядкованих ділянках, причепурили споруди, об’єкти та навіть, бордюри, підготували  фонтан біля центральної адміністративної будівлі. Перші весняні квіти вже вітають співробітників та наших абонентів на відновлених клумбах, чекають саджанців розарії.

«По давній нашій традиції саме до Великодня завершили велике весняне прибирання та озеленення, як кажуть – все вичистили, щоб з гарним настроєм зустріти свята та і саму весну. Сьогодні, в умовах війни якесь особливе прагнення навести лад на своїх територіях. А для створення особливого святкового настрою  підготували для співробітників і смачну весняну випічку – наші фірмові духмяні кекси. Весна несе надію на перемогу, на відродження звичного мирного життя. А ми, як можемо допомагаємо в цьому. З Великоднем! Гарних та світлих свят», -  бажає начальник адміністративно-господарського  управління Галина Ткаченко.

Фотогалерея

14 квітня 2023, 13:38 Распечатать статью

все новости

Вгору