1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

КП «Харківводоканал» оперативно завершив ремонт на насосній станції

КП «Харківводоканал» оперативно завершив ремонт на насосній станції

Фахівці комунального підприємства «Харківводоканал» оперативно завершили ремонтні роботи з ліквідації пошкодження на насосній станції. Водопостачання споживачів було своєчасно відновлено.

Як повідомив начальник управління артезіанського водопроводу та насосних станцій комплексу «Харківводопостачання» Олександр Черняєв, дані заходи мали попереджувальний характер та дозволили своєчасно запобігти подальшим серйозним порушенням у роботі насосної станції.

«Ушкодження виникло на ділянці напірного водоводу на важливій для багатьох наших абонентів насосній станції, що могло призвести до її зупинки.  Проаналізували ситуацію і вирішили розпочати ремонтні роботи в найкоротші терміни. Наші співробітники провели всі необхідні підготовчі дії для оперативного відновлення аварійної ділянки водоводу. Оптимізували заходи і навіть підібрали найзручніший для харків'ян нічний час для відключення послуги», - зазначив Олександр Черняєв.

За його словами, о 23:00 зупинили об'єкт водопостачання, провели всі заплановані реконструкції, потім перевірили функціонування агрегатів та обладнання станції. До 6:00 ранку, як і обіцяли, водопостачання всіх абонентів відновили в повному обсязі.

14 квітня 2023, 12:55 Распечатать статью

все новости

Вгору