1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові в поточному році встановили 86 нових гідрантів

У Харкові в поточному році встановили 86 нових гідрантів

Бригади комунального підприємства «Харківводоканал» з початку року встановили 86 нових пожежних гідрантів, зокрема – 26 у Слобідському районі міста.

Як повідомив начальник районної служби зовнішніх водопровідних мереж Олексій Мацюк, заходи щодо ремонту, заміни та встановлення пожежних гідрантів реалізуються спільно та за розпорядженням з представниками головного управління ДСНС України в Харківській області.

«Після встановлення пожежних гідрантів наші майстри стежать за їхнім технічним станом. Під час обстеження оглядових колодязів обов'язково перевіряються й пожежні гідранти. Усі виявлені несправності відзначаємо та усуваємо у найкоротші терміни, адже ці джерела водопостачання незамінні при гасінні пожеж у багатоповерхових будинках для поповнення запасу води у пожежному автомобілі. Частину несправних гідрантів передаємо для ремонту безпосередньо до цеху з ремонту та технічного обслуговування обладнання нашого підприємства, якщо ж поломка серйозна, то встановлюємо новий», - зазначив Олексій Мацюк.

За його словами, на балансі підприємства на сьогодні перебуває понад 6500 пожежних гідрантів. Їхнє обслуговування – одне з найважливіших та відповідальних завдань ремонтників КП «Харківводоканал». У пріоритеті – пожежні гідранти, які розташовані у місцях масового перебування харків'ян, адже від їхньої надійної роботи безпосередньо залежить життя людей.

Фотогалерея

11 квітня 2023, 14:40 Распечатать статью

все новости

Вгору