1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

21 бригада КП «Харківводоканал» відновлює водоводи

21 бригада КП «Харківводоканал» відновлює водоводи

Сьогодні, 11 квітня, 21 бригада аварійно-відновлювальних робіт комплексу «Харківводопостачання» відновлює пошкодження на ділянках водоводів у всіх районах міста. У понеділок ліквідували 5 аварійних ситуацій та упорядкували 8 оглядових колодязів.

Зокрема, у Шевченківському районі завершили капітальний ремонт на магістральному трубопроводі діаметром 1000 мм на вулиці Сумській.

Як повідомив начальник служби зовнішніх водопровідних мереж Шевченківського району Андрій Целогородцев, незважаючи на значний діаметр водоводу, підготовчі та земляні роботи провели у стислий термін і ремонт на даній ділянці закінчили оперативно.

«У пріоритеті - всі аварійні ситуації, що виникають на трубопроводах, їх беремо в роботу негайно. Паралельно продовжуємо комплекс підготовчих заходів щодо подальшого перекладання ділянки магістралі довжиною 70 погонних метрів на вулиці Ахсарова. Також у ході профілактичних оглядів замінюємо пошкоджені кришки оглядових колодязів», - зазначив Андрій Целогородцев.

11 квітня 2023, 12:04 Распечатать статью

все новости

Вгору