1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

#Обличчя_Харкова. Олена Борисенко - інженер КП «Харківводоканал»

#Обличчя_Харкова. Олена Борисенко - інженер КП «Харківводоканал»

Провідний інженер дільниці з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем Салтівського району Олена Борисенко бере активну участь у відновленні пошкоджених комунікацій водопостачання та водовідведення.

Як повідомили у КП «Харківводоканал», за 15 років роботи на підприємстві Олена Борисенко пройшла шлях від диспетчера до провідного інженера. Перед початком повномасштабного вторгнення вона перенесла складну операцію, але одразу після одужання продовжила роботу.

За словами Олени Борисенко, внаслідок обстрілів житловий фонд та внутрішньобудинкові комунікації за перші півроку серйозно постраждали.

«Проте працівники дільниці докладали всіх зусиль, щоб оперативно відновити подачу води. Наприклад, на вулиці Бучми середина будинку була зруйнована, а у крайніх під'їздах залишилося кілька сімей. Але й у цьому випадку знайшли вихід та забезпечили людей водою», - розповіла Олена Борисенко.

Нагадаємо, що з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

11 квітня 2023, 10:12 Распечатать статью

все новости

Вгору