1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові з початку року прочистили понад 52 км мереж водовідведення

У Харкові з початку року прочистили понад 52 км мереж водовідведення

Бригади комплексу «Харківводовідведення» у поточному році провели профілактичне чищення понад 52 км каналізаційних мереж та капітально відновили 120 колодязів із заміною люків та плит перекриття.

Про це повідомив сьогодні, 10 квітня, заступник директора з виробництва комплексу Ігор Вороненко.

«Регулярні профілактичні прочищення каналізаційних мереж забезпечують безперебійну роботу міської системи каналізаційних стоків. Ці заходи на особливому контролі, складено графік по всіх районах міста, залежно від умов застосовуємо спецтехніку та різні способи. Навіть минулого року, коли в місті тривали інтенсивні обстріли, ми не припиняли прочищення каналізаційних трубопроводів і обслужили понад 840 км каналізаційних стоків. Крім запланованих прочисток, регулярно виконуємо і аварійні, а також за заявками споживачів. Зокрема, щомісяця ліквідуємо понад 1400 засорів, а всього цього року вже усунули понад 4 тисячі засмічень на мережах водовідведення. І,  найчастіше, каналізаційні трубопроводи забиваються з вини самих харків'ян, які скидають у них сміття та побутові відходи, не призначені для утилізації у такий спосіб», - зазначив Ігор Вороненко.

За його слівами, на постійному контролі знаходяться заяви від споживачів на диспетчерську службу, щодня виконується понад 80 звернень харків'ян.

10 квітня 2023, 11:41 Распечатать статью

все новости

Вгору