1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Салтівському районі відновили планові технічні огляди на внутрішньобудинкових системах

У Салтівському районі відновили планові технічні огляди на внутрішньобудинкових системах

Ремонтні бригади управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу «Харківводовідведення» відновили планові технічні огляди внутрішньобудинкових систем у Салтівському районі.

Як повідомив сьогодні, 7 квітня, начальник районної ділянки Андрій Євдошенко, цього року бригади управління повертаються до звичних методів роботи. Навіть у Салтівському районі, що найбільш постраждав від ворожої агресії, виконуються не тільки аварійні усунення, але знову заплановані технічні огляди на внутрішньобудинкових комунікаціях.

«З початку року виконуємо, в тому числі, заплановані раніше заміни в будинках, поступово відійшли від термінових та аварійних ремонтів, пов'язаних з обстрілами та руйнуваннями будівель. Зокрема, оновили введення холодної води із заміною запірної арматури. у будинку на вулиці Героїв Праці. У роботі все більше переходимо на сучасні матеріали з високими експлуатаційними якостями. Але у пріоритеті, як і раніше, аварійні ліквідації, які створюють дискомфорт харків'янам, їх виконуємо оперативно у день звернення. За заявкою споживачів відновили водопостачання у висотному будинку на вулиці Світлій. Також прочистили та замінили ділянки трубопроводів водовідведення по вулицях Познанська та Зубенка. Роботи багато, але є досвідчені майстри, надаються матеріали та обладнання, впораємося», - зазначив Андрій Євдошенко.

За його словами, житловий фонд Салтівського району відновлюється інтенсивними темпами, мешканці повертаються до своїх квартир і ми, у свою чергу, докладаємо всіх зусиль для повноцінного відновлення водопостачання та водовідведення у всіх відремонтованих будинках району. Вже намічено заходи щодо підготовки внутрішньобудинкових систем до експлуатації в осінньо-зимовий період, плануємо обов'язково виконати все заявлене.

07 квітня 2023, 12:53 Распечатать статью

все новости

Вгору