1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На вулиці Великій Кільцевій перекладають ділянку водопроводу

На вулиці Великій Кільцевій перекладають ділянку водопроводу

Сьогодні бригади аварійно-відновлювальних робіт комплексу «Харківводопостачання» КП "Харківводоканал" усувають 15 пошкоджень на ділянках трубопроводів холодного водопостачання. Зокрема, в Індустріальному районі на вулиці Великій Кільцевій ремонтники інтенсивними темпами продовжують заміну ділянки технічно зношеної магістралі довжиною 120 метрів.

«Вже переклали 80 погонних метрів даного водопроводу діаметром 300 мм, який експлуатується понад 30 років. Він забезпечує водопостачанням мікрорайони «Горизонт» та «Сонячний», мешканці яких дуже постраждали від агресора. Певні складнощі виникають під час виконання земляних робіт у зв'язку з розташуванням на цьому відрізку інших комунікацій міської інфраструктури. Тим не менш, досвідчені майстри справляються, роботи ведуться за графіком, і обов'язково завершаться у встановлені терміни. На час проведення відновлювальних робіт подача води харків'янам не припиняється», – поінформував начальник районної служби Володимир Сундук.

У четвер бригади АВР усунули дев'ять аварійних ситуацій на водоводах і упорядкували дев'ять оглядових колодязів.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

«Ми працюємо для вас – шановні наші харків'яни, і завдяки вашим своєчасним оплатам за послуги надаємо стабільну подачу води у цей складний час. Усі ваші кошти виключно спрямовуються на виробничі потреби, які зараз суттєво збільшились», - наголошують на КП «Харківводоканал».

07 квітня 2023, 09:30 Распечатать статью

все новости

Вгору