1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На вулиці 23 Серпня оперативно усунули аварію

На вулиці 23 Серпня оперативно усунули аварію

У середу бригади аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» ліквідували 12 аварійних ситуацій на ділянках трубопроводів та відремонтували 10 оглядових колодязів.

Зокрема, у Шевченківському районі проведено великий комплекс ремонтно-відновлювальних робіт на магістралі діаметром 300 мм на вулиці 23 Серпня.

«Перед початком робіт склали чіткий план дій, а також запаслися необхідною спецтехнікою, обладнанням та матеріалами. У ході проведення заходів переклали технічно зношену ділянку магістралі із заміною запірної арматури. Капітально відремонтували оглядовий колодязь, а також встановили новий пожежний гідрант. Паралельно на магістралі діаметром 200 мм на вулиці Ахсарова продовжуємо комплекс підготовчих робіт до заміни ділянки трубопроводу», - повідомив начальник районної служби Андрій Целогородцев.

Лабораторією санітарно-епідеміологічного контролю щоденно проводяться дослідження якості води. Фахівці підтверджують, що якість водопровідної води, яка подається до будинків харків'ян, відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.

Сьогодні бригади АВР розпочали ліквідацію 10 аварійних ситуацій на водоводах.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

«Ми працюємо для вас – шановні наші харків'яни, і завдяки вашим своєчасним оплатам за послуги надаємо стабільну подачу води у цей складний час. Усі ваші кошти виключно спрямовуються на виробничі потреби, які зараз суттєво збільшились», - наголошують на КП «Харківводоканал».

Фотогалерея

06 квітня 2023, 10:20 Распечатать статью

все новости

Вгору