1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На КП «Харківводоканал» наводять лад на закріплених територіях

На КП «Харківводоканал» наводять лад на закріплених територіях

Співробітники комунального підприємства «Харківводоканал» наводять лад на закріплених територіях міста після зими.

Як повідомила начальника адміністративно-господарського управління Галина Ткаченко, складено графік благоустрою територій за адресами. Вже впорядковано об'єкти підприємства вулицями Коперника та Конторської, а також на проспекті Ювілейному.

«Попередньо провели огляд закріплених територій та намітили план дій щодо кожного об'єкту індивідуально. Обрізаємо гілки і поросль, прибираємо торішнє листя та побутове і будівельне сміття, що накопичилося. До ладу приводимо не лише територію, а й самі об'єкти, якщо це потрібно. Зокрема, передбачено заміну розбитого скла, відновлюємо сходи, змиваємо різні малюнки на стінах. Плануємо впорядкувати територію та споруди на всіх підрозділах підприємства. Одночасно відновлюємо клумби для висадки квітів та розарії», - зазначила Галина Ткаченко.

Вона наголосила, що для прибирання та очищення закріплених територій виділено спецтехніку для вивезення сміття.

30 березня 2023, 14:52 Распечатать статью

все новости

Вгору