1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У будинку на вулиці Греківській встановили систему водопостачання

У будинку на вулиці Греківській встановили систему водопостачання

Ремонтники дільниці Основ'янського району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» завершили заміну комунікацій водопостачання у двох під'їздах будинку на вулиці Греківській, 5.

За словами начальника дільниці Віталія Федіна, під час проведення поточного ремонту бригади замінили 150 метрів трубопроводу холодного водопостачання.

«Під час проведення районних заходів з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем ухвалили рішення про проведення за цією адресою комплексного ремонту із заміною технічно зношеної системи водопостачання. Насамперед це пов'язано з тим, що останнім часом почастішали аварії на комунікаціях водопостачання у двох під'їздах цього будинку. У роботі використовували новітню технологію із застосуванням високоякісних матеріалів. Відмінною рисою поліпропіленових труб є термін їх експлуатації, що становить понад 50 років. Незважаючи на великий обсяг робіт із завданням досвідчені ремонтники впоралися у встановлені терміни. Щоб мешканці не відчували незручностей під час ремонту, організували підвезення води автоцистернами підприємства», - поінформував Віталій Федін.

Також начальник дільниці зазначив, що цього року поточні ремонти намічено у 30 багатоквартирних будинках Основ'янського району. У найближчих планах – заміна внутрішньобудинкової системи каналізації за адресою в'їзд Достоєвського, 3, 3-а.

30 березня 2023, 13:56 Распечатать статью

все новости

Вгору