1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Автотранспорт КП «Харківводоканал» готують до літнього сезону

Автотранспорт КП «Харківводоканал» готують до літнього сезону

На комплексі спецмашин та механізмів КП «Харківводоканал» триває підготовка автотранспорту та  до роботи у літній період.

Як повідомив сьогодні, 29 березня, начальник авторемонтної майстерні №2 Олександр Тугай, до експлуатації у теплу пору року вже підготували більше половини  автотранспортних засобів.

«Технічне обслуговування автомобілів та спецтехніки не припиняється цілий рік. Відповідно до графіка проводимо поточний ремонт та всі необхідні процедури для підтримки якісного технічного стану наших транспортних засобів. Контролюються щодня усі автомобілі перед виїздом на лінію. Під час таких оглядів відзначаємо транспортні засоби, що потребують більш масштабних ремонтів та замін. Зокрема, ще на початку року плануємо підготовку до експлуатації автотранспорту у теплу пору року. Замовляємо обладнання, запасні частини, механізми заміни. Наші фахівці обслуговують понад 150 одиниць різних автомобілів та спеціальних агрегатів», - зазначив Олександр Тугай.

За його словами, на даний момент у цеху в розпалі зварювальні та відновлювальні роботи, а також шиномонтажні – переводимо автотранспорт на «літню» гуму. Парк спецтехніки на підприємстві постійно оновлюється, поповнюється сучасними моделями, фахівці майстерні, у свою чергу, стежать за новинками та замовляють потрібні зразки обладнання для ефективного обслуговування автотранспорту.

«Наші яскраві автомобілі, без перебільшення, візитна картка підприємства, адже ремонтуємо по всьому місту, транспорт бачать та відзначають харків'яни. Зважаючи на це, намагаємося вчасно підфарбовувати, підтримувати у чистоті. Але головне - ретельно стежимо за технічним станом нашого автопарку. Колектив цеху невеликий, але дружний та згуртований. Завжди приходимо на виручку один одному, надаємо своєчасну допомогу. Робота не легка, але завдяки професіоналізму та взаємовиручці справляємося. До початку травня закінчимо підготовку всього автотранспорту до експлуатації у теплу пору року», - наголосив начальник авторемонтної майстерні №2.

29 березня 2023, 13:26 Распечатать статью

все новости

Вгору