1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Холодногірському районі оперативно усунули складну аварію

У Холодногірському районі оперативно усунули складну аварію

Бригади аварійно-відновлювальних робіт Холодногірського району КП «Харківводоканал» завершили комплекс ремонтно-відновлювальних заходів на водоводі діаметром 1400 мм у Динамічному провулку.

Про це повідомив сьогодні, 29 березня, начальник районної служби Олександр Сірко.

«Цей трубопровід має дуже велике значення для забезпечення харків'ян стабільною подачею води. Тому, після виникнення аварійної ситуації було вжито всіх заходів до її оперативного усунення. Досвідчені ремонтники під керівництвом Олександра Бородіна, маючи необхідну спецтехніку, обладнання та матеріали, оперативно виявили пошкодження та негайно розпочали комплексні роботи. З відповідальним завданням впоралися у встановлені терміни та водопостачання відновили в повному обсязі», - зазначив Олександр Сірко.

Напередодні ремонтні бригади підприємства усунули п'ять аварійних ситуацій на мережах холодного водопостачання та упорядкували п'ять оглядових колодязів.

Фахівцями лабораторії санітарно-епідеміологічного контролю щодня проводяться дослідження якості води. Вони підтверджують, що якість водопровідної води, яка подається до будинків харків'ян, відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.

Для економії часу аварійників просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

«Ми працюємо для вас – шановні наші харків'яни, і завдяки вашим своєчасним оплатам за послуги надаємо стабільну подачу води у цей складний час. Усі ваші кошти виключно спрямовуються на виробничі потреби, які зараз суттєво збільшились», - наголошують на КП «Харківводоканал».

29 березня 2023, 11:58 Распечатать статью

все новости

Вгору