1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові за тиждень усунули 50 аварій

У Харкові за тиждень усунули 50 аварій

За минулий тиждень бригади аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» усунули 50 аварійних ситуацій на водоводах. Також вони упорядкували 64 оглядових колодязів із заміною запірно-регулюючої арматури та капітально відремонтували 23 водорозбірні колонки.

Як повідомили на підприємстві, ремонтники працюють у штатному режимі та повністю утримують ситуацію зі стабільною подачею води. У встановлені терміни ліквідовуються аварії, постійно аналізується ситуація у міському водопровідному господарстві, а також проводиться необхідна профілактика. Відновлювальні заходи виконуються досвідченими майстрами, забезпеченими всім необхідним для якісного виконання ремонтів. Минулими вихідними аварійники усунули 22 пошкодження на ділянках трубопроводів і відновили 26 оглядових колодязів.

Фахівцями лабораторії санітарно-епідеміологічного контролю щодня проводяться дослідження якості води. Вони підтверджують, що якість водопровідної води, яка подається до будинків харків'ян, відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

«Ми працюємо для вас – шановні наші харків'яни, і завдяки вашим своєчасним оплатам за послуги надаємо стабільну подачу води у цей складний час. Усі ваші кошти виключно спрямовуються на виробничі потреби, які зараз суттєво збільшились», - наголошують на КП «Харківводоканал».

20 березня 2023, 13:07 Распечатать статью

все новости

Вгору