1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

В Основ'янському районі оперативно ліквідують аварії

В Основ'янському районі оперативно ліквідують аварії

Бригади Основ'янської служби зовнішніх водопровідних мереж комплексу «Харківводопостачання» з початку року ліквідували 72 аварійні ситуації на водоводах, капітально відремонтували 103 оглядові колодязі та упорядкували 75 водорозбірних колонок. Зокрема, сьогодні у провулку Роз'їзному було ліквідовано аварію на водопровідній магістралі діаметром 200 мм.

«Під час прибуття на місце аварійної ситуації, з'ясувавши характер пошкодження на трубопроводі, негайно приступили до ремонтних робіт. Маючи в наявності необхідну спецтехніку та матеріали, комплекс відновлювальних заходів досвідчені ремонтники провели у стислий термін. Після ліквідації аварії територію обов'язково впорядкували», - поінформував майстер районної служби Андрій Гапон.

Напередодні бригади аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» усунули сім пошкоджень на ділянках трубопроводів та капітально відремонтували 12 оглядових колодязів.

Фахівцями лабораторії санітарно-епідеміологічного контролю щодня проводяться дослідження якості води. Вони підтверджують, що якість водопровідної води, яка подається до будинків харків'ян, відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.

Для економії часу аварійників просимо докладніше повідомляти про витоки води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

16 березня 2023, 15:02 Распечатать статью

все новости

Вгору