1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Спортсмени КП «Харківводоканал» виграли престижний турнір

Спортсмени КП «Харківводоканал» виграли престижний турнір

Команда комунального підприємства «Харківводоканал» стала дворазовим володарем Кубка Героїв Харкова з футзалу.

Як повідомив сьогодні, 4 березня, методист адміністративно-господарського управління Геннадій Аксьонов, протягом усього турніру спортсмени підприємства демонстрували високу майстерність і впевнено очолили турнірну таблицю.

«У вирішальному поєдинку наші футболісти зустрілися з другою командою ліги – «Тріоланом». У матчах попереднього етапу обмінялися перемогами, а тому в фіналі налаштувалися на запеклу та безкомпромісну боротьбу. У результаті, завдяки дублю найкращого бомбардира турніру Володимира Сірка, перемогли суперників з рахунком 2:1 і стали дворазовими володарями почесного трофею. У складі команди успішними виступами відзначилися Володимир Сірко, Валерій Полупан, Олександр Сірко, Володимир Єрмілін, Денис Колесниченко, Євгеній Трипільський, Григорій Кириленко та Олександр Урсул», - зазначив Геннадій Аксьонов.

Також методист адміністративно-господарського управління від імені всіх спортсменів подякував за допомогу та всебічну підтримку у цей складний час керівництву підприємства та профспілкового комітету.

04 березня 2023, 12:30 Распечатать статью

все новости

Вгору