1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

«Харківводоканал» продовжує надавати якісні послуги

«Харківводоканал» продовжує надавати якісні послуги

Комунальне підприємство «Харківводоканал», незважаючи на безперервну ворожу агресію, продовжує надавати мешканцям міста стабільні та якісні послуги водопостачання та водовідведення.

Про це повідомив сьогодні, 1 березня, заступник генерального директора – директор департаменту збуту КП «Харківводоканал» Тарас Грущак.

«Підприємство впевнено долає складнощі та працює у звичайному режимі. Безсумнівно, у цьому велика заслуга і харків'ян, які вишукують можливість розрахуватися за надані послуги, а також не допускати заборгованостей. Ці кошти виключно спрямовуються на виробничі потреби, які суттєво зросли. Зараз кількість сумлінних платників наближається до половини від всіх наших абонентів, але ми дуже розраховуємо на їх збільшення. Це дозволить «Харківводоканалу» і надалі працювати ритмічно, без збоїв», - наголосив Тарас Грущак.

Також заступник генерального директора поінформував, що для вирішення питань пов'язаних із перерахунками для харків'ян, які були у тимчасовій евакуації та повертаються до міста, слід звернутися до сервісних центрів обслуговування споживачів.

«При цьому важливо знати, що з ініціативи Харківського міського голови Ігоря Терехова у період з 24 лютого до 31 травня 2022 року мешканців міста було звільнено від сплати житлово-комунальних послуг і КП «Харківводоканал» здійснив відповідні перерахунки нарахувань», - нагадав Тарас Грущак.

01 березня 2023, 16:50 Распечатать статью

все новости

Вгору