1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Бригади КП «Харківводоканал» усувають 14 аварій

Бригади КП «Харківводоканал» усувають 14 аварій

Сьогодні бригади аварійно-відновлювальних робіт комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» розпочали усунення 14 аварійних ситуацій на ділянках трубопроводів холодного водопостачання. Значний обсяг ремонтних робіт заплановано у Шевченківському, Київському, Основ'янському та Салтівському районах.

Напередодні аварійники ліквідували п'ять пошкоджень на ділянках трубопроводів, і упорядкували 10 оглядових колодязів. Зокрема, у Шевченківському районі оперативно усунуто пошкодження на ділянці магістралі діаметром 200 мм на вулиці Архітекторів.

«Негайно відреагували на аварію на трубопроводі. Виявивши пошкодження, одразу ж розпочали ремонт. Відновлювальні роботи провели без відключення харків'ян від водопостачання. Також на вулиці Армійській, у приватному секторі, капітально відремонтували оглядовий колодязь», - поінформував начальник районної служби Андрій Целогородцев.

Фахівцями лабораторії санітарно-епідеміологічного контролю щодня проводяться дослідження якості води. Вони підтверджують, що якість водопровідної води, яка подається до будинків харків'ян, відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

24 лютого 2023, 11:32 Распечатать статью

все новости

Вгору