1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Новобаварському районі оперативно усувають аварії

У Новобаварському районі оперативно усувають аварії

Бригади Новобаварської служби зовнішніх водопровідних мереж комплексу «Харківводопостачання» оперативно усувають аварії та проводять необхідну профілактику на об'єктах водопровідного господарства.

Як повідомив сьогодні, 22 лютого, провідний інженер служби Сергій Самойлов, учора досвідченими ремонтниками було проведено значний обсяг відновлювальних робіт.

«На вулиці Доватора капітально відремонтували оглядовий колодязь і паралельно упорядкували водорозбірну колонку. Також відновили два оглядові колодязі на вулиці Пахаря та провели ремонтні роботи на введенні в будинок на вулиці Виконкомівській. А ось на вулицях Комбайновій та Раднянській займалися благоустроєм територій після усунення пошкоджень на водопровідних магістралях. Щодня ретельно аналізуємо стан справ та завжди намагаємось використовувати комплексний підхід під час проведення ремонтних заходів», - підсумував Сергій Самойлов.

У вівторок бригади аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» ліквідували шість аварійних ситуацій на водоводах та упорядкували 11 оглядових колодязів. Сьогодні, 22 лютого, бригади АВР розпочали ліквідацію восьми пошкоджень на водопровідних мережах.

Для економії часу аварійників просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

22 лютого 2023, 12:19 Распечатать статью

все новости

Вгору