1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На КП «Харківводоканал» відремонтовано 100 одиниць запірної арматури

На КП «Харківводоканал» відремонтовано 100 одиниць запірної арматури

На комунальному підприємстві «Харківводоканал» з початку ворожої агресії капітально відремонтовано 100 одиниць запірної арматури різної модифікації.

Про це повідомив сьогодні, 15 лютого, начальник цеху з ремонту та технічного обслуговування обладнання Олександр Берзон.

«З початку війни фахівці та працівники підрозділу працюють у посиленому режимі. Це дозволяє підтримувати виробниче обладнання у справному стані. Якісно відновлюються насосні агрегати, запірна арматура, водорозбірні колонки та пожежні гідранти. У цеху налагоджено випуск необхідних запчастин та деталей будь-якої складності. Тут вагомою підмогою є унікальна ливарна дільниця. Окрім основної роботи, активну участь беремо і у виготовленні всього необхідного для потреб міста. Зокрема, зробили понад 200 спеціальних опалювальних пристроїв», - підкреслив Олександр Берзон.

За словами начальника цеху, у виробництві широко використовуються власні рацпропозиції та напрацювання. Вони дозволяють значно продовжити термін експлуатації обладнання, а також суттєво заощаджувати ресурси. Завдяки тому, що в колективі працюють справжні майстри своєї справи, вдається виконувати найскладніші та найвідповідальніші завдання.

Фотогалерея

15 лютого 2023, 11:49 Распечатать статью

все новости

Вгору