1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові усунули понад 60 аварійних ситуацій

У Харкові усунули понад 60 аварійних ситуацій

За минулий тиждень бригади аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» усунули 66 аварійних ситуацій на водоводах, упорядкували 60 оглядових колодязів із заміною запірно-регулюючої арматури та капітально відремонтували 31 водорозбірну колонку.

Як повідомили на підприємстві, незважаючи на безперервні ворожі обстріли, ремонтники докладають усіх зусиль для того, щоб підтримувати водопровідні об'єкти в справному стані. Досвідчені майстри оперативно ліквідують аварії та системно проводять усі необхідні профілактичні роботи. Все це у комплексі дозволяє утримувати ситуацію зі стабільною подачею води під контролем. Ось і на вихідних зусиллями аварійників було ліквідовано 28 аварійних ситуацій на ділянках трубопроводів та відновлено 28 оглядових колодязів.

Сьогодні, 13 лютого, 22 бригади АВР Комплексу «Харківводопостачання» розпочали ліквідацію 10 пошкоджень на водопровідних мережах.

Фахівцями лабораторії санітарно-епідеміологічного контролю щодня проводяться дослідження якості води. Вони підтверджують, що якість водопровідної води, яка подається до будинків харків'ян, відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

«Ми працюємо для вас – шановні наші харків'яни, і завдяки вашим своєчасним оплатам за послуги надаємо стабільну подачу води у цей складний час. Усі ваші кошти виключно спрямовуються на виробничі потреби, які зараз суттєво збільшились», - наголошують на КП «Харківводоканал».

13 лютого 2023, 11:45 Распечатать статью

все новости

Вгору