1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Ремонтники Харківводоканалу контролюють свої комунікації

Ремонтники Харківводоканалу контролюють свої комунікації

Ремонтні бригади комунального підприємства «Харківводоканал» у посиленому режимі контролюють усі довірені комунікації після чергового обстрілу критичних об'єктів регіону.

Сьогодні, 11 лютого, 18 АВБ комплексу «Харківводопостачання» усувають 9 позаштатних ситуацій на зовнішніх мережах у всіх районах міста.

16 бригад аварійно-диспетчерської служби та районних експлуатаційних ділянок комплексу «Харківводовідведення» упорядковують міські трубопроводи стоків. Майстри управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем контролюють та ремонтують мережі у всіх будинках комунальної форми власності.

Вчора, незважаючи на ворожі обстріли, ремонтники працювали на всіх аварійних об'єктах, ліквідували 8 позаштатних ситуацій на водоводах і упорядкували 8 оглядових колодязів.

Наші пробовідбирачі та лаборанти щодня за будь-яких умов виходять на свої робочі місця та постійно стежать за якістю води на всіх етапах водопідготовки.

Станом на 11 лютого відхилень за мікробіологічними та фізико-хімічними показниками у водопровідній воді немає, якість води відповідає чинним санітарним правилам та нормам. Наше підприємство забезпечене всіма необхідними реагентами у достатній кількості.

Шановні харків'яни, звертаємо увагу на те, що при відключенні електроенергії можливі обмеження та припинення водопостачання. Тому ще раз переконливо нагадуємо необхідність завжди мати запас води на випадок виникнення екстрених ситуацій.

Телефон для довідок: 15-33.

11 лютого 2023, 09:59 Распечатать статью

все новости

Вгору