1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

#Обличчя_Харкова. Сергій Півень та Михайло Аксьонов - машиністи насосної станції КП «Харківводоканал»

#Обличчя_Харкова. Сергій Півень та Михайло Аксьонов - машиністи насосної станції КП «Харківводоканал»

Сергій Півень та Михайло Аксьонов продовжують забезпечувати стабільну роботу обладнання з подачі води до Харкова на Роганській насосній станції.

Як повідомили у КП «Харківводоканал», Сергій Півень та Михайло Аксьонов протягом багатьох років сумлінно та старанно виконують свої службові обов'язки, що гарантує стабільне водопостачання мегаполісу.

«Справжнім моментом істини стало чергування машиністів на початку березня минулого року. Після того, як вони заступили на зміну, на околицях станції почалося жорстоке протистояння з ворогом. Напарники твердо вирішили, що залишаться працювати стільки, скільки потрібно. Протягом чотирьох діб, перебуваючи у зоні обстрілів, вони уважно стежили за справною роботою насосних агрегатів і, зрештою, не дозволили перервати подачу води Харкову», - розповіли на підприємстві.

«У ті дні про власну безпеку особливо й не замислювалися. Чудово розуміли, що харків'яни у цей складний час можуть залишитися без води, і буде масштабне лихо. Тому працювали і намагалися не звертати уваги на навколишні події», - поділилися спогадами машиністи.

Нагадаємо, з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

10 лютого 2023, 13:49 Распечатать статью

все новости

Вгору