1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Новобаварському районі відновили 170 об'єктів водопровідного господарства

У Новобаварському районі відновили 170 об'єктів водопровідного господарства

З початку року бригади служби зовнішніх водопровідних мереж аварійно-відновлювальних робіт Новобаварського району КП «Харківводоканал» ліквідували 76 аварій на водоводах, упорядкували 77 оглядових колодязів та відремонтували 17 водорозбірних колонок.

«Зокрема, вчора в Пісочині трапились дві аварії на магістралях діаметром 100 мм на вулицях Надії та Гагаріна. Негайно відреагували на ситуацію, організувавши комплекс відновлювальних заходів. Виявивши пошкодження та враховуючи те, що дані трубопроводи забезпечують водопостачання багатьох мешканців селища, вирішили працювати без відключення води. Ремонтники, під керівництвом провідного інженера Сергія Самойлова, усунули пошкодження на магістралях у встановлені терміни та упорядкували території. Відзначу, що наші пріоритети залишаються незмінними: оперативне усунення аварійних ситуацій та системна профілактична робота об'єктів водопровідного господарства. Усе це в комплексі дозволяє досягати необхідних результатів щодо безперебійного водопостачання харків'ян», - підсумував начальник районної служби Євгеній Сальков.

У середу аварійники комплексу «Харківводопостачання» ліквідували 10 пошкоджень на ділянках трубопроводів та відремонтували 8 оглядових колодязів.

Сьогодні, 9 лютого, бригади АВР розпочали ліквідацію 11 аварійних ситуацій на водопровідних мережах.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

«Ми працюємо для вас – шановні наші харків'яни, і завдяки вашим своєчасним розрахункам за послуги надаємо стабільну подачу води у цей складний час. Усі ваші кошти виключно спрямовуються на виробничі потреби, які зараз суттєво збільшились», - наголошують на КП «Харківводоканал».

09 лютого 2023, 12:28 Распечатать статью

все новости

Вгору