1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Холодногірському районі системно оновлюють внутрішньобудинкові комунікації

У Холодногірському районі системно оновлюють внутрішньобудинкові комунікації

Дільничні бригади управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем Холодногірського району комплексу «Харківводовідведення» ведуть планові роботи з оновлення внутрішньобудинкових комунікацій, на особливому контролі будинки, що постраждали від обстрілів.

Як повідомив сьогодні, 8 лютого, начальник дільниці Олексій Безюлев, майстри закінчують відновлення внутрішньобудинкових систем холодної води Полтавським Шляхом, 126.

«Перший етап заміни мереж за цією адресою провели ще до військових дій, наразі оновлюємо ще 40 метрів та закінчуємо відновлювальні роботи. У процесі збільшили кількість пристроїв нової запірної арматури, що дозволить у разі аварійних чи інших непередбачених ситуацій відключити на час ремонту лише певну кількість споживачів. Оновлюємо сучасними матеріалами, гадаю, мешканці будинку надовго забудуть про аварійні виклики, та й якість води їх приємно порадує. Ситуація у місті, як і раніше, напружена, ворог перевіряє нас на міцність, але ми готові до будь-яких випробувань. На виїзди беремо із собою електрогенератор, щоб не припиняти роботи навіть на період відключення електроенергії», - наголосив Олексій Безюльов.

За його словами, військові дії та вибухи пошкодили будівлі, що внесло корективи до планів майстрів дільниці. Зокрема, ремонтники продовжують масштабні заміни каналізаційних вводів у квартири у будинках на вулиці Холодногірській та Кашуби. Черговий обстріл значно зруйнував чавунні системи водовідведення у цьому районі. Основні мережі та введення до будинків у підвальних приміщеннях вже замінили, продовжуються ремонти безпосередньо у квартирах мешканців.

Начальник Холодногірської дільниці попросив харків'ян більш дбайливо ставитися до мереж каналізації. Він зазначив, що заявки на прочищення трубопроводів водовідведення зросли. Але при цьому аварійники при ремонтах заторів дістають предмети, які мають бути у сміттєвому баку, а не в каналізаційних мережах.

Фотогалерея

09 лютого 2023, 10:26 Распечатать статью

все новости

Вгору