1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Бригади Холодногірського району відремонтували понад 100 водопровідних об'єктів

Бригади Холодногірського району відремонтували понад 100 водопровідних об'єктів

З початку року бригади служби зовнішніх водопровідних мереж аварійно-відновлювальних робіт Холодногірського району КП «Харківводоканал» ліквідували 42 аварії на водоводах, упорядкували 40 оглядових колодязів та відремонтували 20 водорозбірних колонок.

«Напередодні нами була усунена серйозна аварія в приватному секторі на магістралі діаметром 300 мм на вулиці Остапа Вишні. Зважаючи на складність виявленого пошкодження, водопостачання довелося тимчасово відключити, але досвідчені бригади оперативно та якісно впоралися з відповідальним завданням. Також на вулиці Великій Панасівській капітально відремонтували водорозбірну колонку, а по провулку Пластичному відновили оглядовий колодязь. Після завершення робіт усі території упорядкували», - поінформував начальник районної служби Олександр Сірко.

У вівторок аварійники комплексу «Харківводопостачання» ліквідували 11 пошкоджень на ділянках трубопроводів холодного водопостачання та відремонтували 6 оглядових колодязів.

Сьогодні, 8 лютого, 28 бригад АВР розпочали ліквідацію 12 пошкоджень на водопровідних мережах.

Лабораторією санітарно-епідеміологічного контролю щоденно проводяться дослідження якості води. Фахівці підтверджують, що якість водопровідної води, яка подається до будинків харків'ян, відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

08 лютого 2023, 11:46 Распечатать статью

все новости

Вгору