1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Шевченківському районі ліквідовано 95 аварій на водоводах

У Шевченківському районі ліквідовано 95 аварій на водоводах

З початку року бригади служби зовнішніх водопровідних мереж аварійно-відновлювальних робіт Шевченківського району КП «Харківводоканал» ліквідували 95 аварій на водоводах та упорядкували 40 оглядових колодязів.

«Щодня продовжуємо підтримувати водопровідне господарство у належному стані. Оперативно реагуємо на аварійні ситуації, упорядковуємо території та системно проводимо профілактичну роботу. Зокрема, вчора усунули пошкодження на магістралі діаметром 200 мм на вулиці Клочківській та підготували під заміну ділянку трубопроводу діаметром 300 мм на проспекті Перемоги. Також упорядкували територію після ремонтів магістралей вулицями Архітекторів та Клочківської», - повідомив начальник районної служби Андрій Целогородцев.

У понеділок аварійники комплексу «Харківводопостачання» усунули 10 пошкоджень на ділянках трубопроводів.

Сьогодні, 7 лютого, 20 бригад АВР розпочали ліквідацію 11 пошкоджень на водопровідних мережах.

Лабораторією санітарно-епідеміологічного контролю щоденно проводяться дослідження якості води. Фахівці підтверджують, що якість водопровідної води, яка подається до будинків харків'ян, відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

«Ми працюємо для вас – шановні наші харків'яни, і завдяки вашим своєчасним розрахункам за послуги надаємо стабільну подачу води у цей складний час. Усі ваші кошти виключно спрямовуються на виробничі потреби, які зараз суттєво збільшились», - наголошують на КП «Харківводоканал».

07 лютого 2023, 12:00 Распечатать статью

все новости

Вгору